Navigatie

Verkoopvoorwaarden Lux
Verzenden, betalen en retour

BESTELLING
Bij bestelling ga je akkoord met de bestellings- en leveringsvoorwaarden van Lux.

Bestellen buiten Nederland (m.u.v. België):
Het is op dit moment nog niet mogelijk om via de website een bestelling te plaatsen voor

het buitenland (m.u.v. België).
Wanneer je een buitenlandse bestelling zou willen plaatsen neem dan even contact op via info@luxmusthaves.nl. Voor bestellingen naar het buitenland worden hogere verzendkosten berekend, deze zijn afhankelijk van de bestemming en de grootte van de bestelling.

VERZENDING
Lux rekent binnen Nederland € 1,95 verzendkosten. Deze verzending past in bijna alle gevallen door de brievenbus. De brievenbusverzending heeft géén track&trace en géén verzekering. De verzending is daarom op eigen risico van de klant. Lux is derhalve niet verantwoordelijk voor deze verzendingen. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Lux niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post. Daarom kun je er voor kiezen om je bestelling aangetekend en verzekerd te verzenden met track&trace.

Lux biedt je de keuze uit de volgende verzendwijze:

 • Enveloppakje NL € 1,95
  Dit zijn zendingen die via de brievenbus en met een zegels verstuurd worden.
 • Brievenbuspakje met verzendbewijs NL €4,25
  - verzendbewijs
  - statusinformatie over zending
 • Aangetekend + verzekerd verzenden NL €8,40
  Bij ‘aangetekend verzenden’ (€8,40) moet er worden getekend voor ontvangst. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling aankomt.

Wanneer wij een korting geven op de verzending is deze korting alleen geldig op onze standaardverzending via het Enveloppakje. Niet op het Brievenbuspakje met verzendbewijs of Aangetekend + Verzekerd.

 • Enveloppakje België € 2,95
  Dit zijn zendingen die via de brievenbus en met een zegels verstuurd worden.
  (levertijden PostNL naar België ongeveer 2-3 werkdagen)

LEVERTIJD
Lux zal z.s.m. na ontvangst van betaling overgaan tot levering. Wij bieden de pakketjes binnen 2-3 werkdagen aan bij PostNL.
Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Lux niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden door de post. Lux behoudt het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten.

BETALING
Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag.
Betaling is mogelijk via: iDeal, Pay-Pal, Afterpay(minimale orderwaarde € 5,-), CreditCard, Bancontact of vooraf overmaken.

Voor een snelle bezorging raden wij aan te kiezen voor een directe betaalmethode zoals iDeal, Pay-Pal, Afterpay of CreditCard. Bestellingen geplaatst met deze methoden worden direct verzonden. 

Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd. Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen.

BETALINGSGEGEVENS & REGISTRATIE
KvK 643.71557
BTW NL079192658B01
Bankrekening: NL65 ABNA 0575 1151 06, tnv Lux, Mijnsheerenland

RETOUR
Procedure:

 • Is het sierraad niet naar wens meld dit dan binnen 5 dagen via info@luxmusthaves.nl
  en vermeld hierin duidelijk uw ordernummer.
  Hierna ontvang je van ons een retour formulier, print deze uit en vul hem in. Stuur deze samen met het sierraad binnen 7 dagen na ontvangst, ongebruikt en in originele verpakking, ongedragen, onbeschadigd(zowel folie, als kaart als sieraad aangezien het een doorzichtige verpakking is kan deze ongeopend blijven om het sieraad te bekijken) retour in een bubbeltjes envelop (je kunt hiervoor ook de envelop gebruiken die je van ons hebt ontvangen).
 • De retour zending is op eigen risico. Alleen bij ‘aangetekend verzenden’ (€8,40) moet er worden getekend voor ontvangst. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt.
 • Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in originele verpakking, zonder beschadigingen aan sieraad of folie zal het aankoopbedrag vergoed. Verzendkosten, zowel heen als terug, zijn voor rekening van de koper en worden niet vergoed.
 • De terugbetaling zal voldaan worden binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde product op het bij ons bekende rekeningnummer.

Let op:

* Op maat gemaakte en customized sieraden kunnen niet retour gestuurd worden.

* Het is niet mogelijk om oorbellen te retourneren i.v.m. hygiëne.

* Producten in de SALE nemen wij niet retour.

Mocht er bij ontvangst van uw bestelling een steentje ontbreken of mocht het product kapot zijn dan dient u dit binnen 2 dagen na ontvangst te melden per e-mail.

© 2015 - 2018 Lux Musthaves | Handmade jewelry and perfect gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel