Verkoopvoorwaarden Lux
Verzenden, betalen en retour

Gratis verzending boven de € 50,- (NL) of boven de € 95,- (BE)
LET OP: hiervoor dien je voor € 50,- (NL) of € 95,- (BE) aan producten te bestellen excusief verzendkosten
.

BESTELLING
Bij bestelling ga je akkoord met de bestellings- en leveringsvoorwaarden van Lux.

Bestellen buiten Nederland (m.u.v. België):
Het is op dit moment nog niet mogelijk om via de website een bestelling te plaatsen voor

het buitenland (m.u.v. België).
Wanneer je een buitenlandse bestelling zou willen plaatsen neem dan contact op via info@luxmusthaves.nl. Voor bestellingen naar het buitenland worden hogere verzendkosten berekend, deze zijn afhankelijk van de bestemming en de grootte van de bestelling.

VERZENDING
Lux rekent binnen Nederland € 2,95/ België € 4,95 verzendkosten voor sieraden. Deze verzending past in bijna alle gevallen door de brievenbus. De brievenbusverzending heeft géén track&trace en géén verzekering. De verzending is daarom op eigen risico van de klant. Lux is derhalve niet verantwoordelijk voor deze verzendingen. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Lux niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post. Daarom kun je er voor kiezen om je bestelling te verzenden met track&trace.

Lux biedt de keuze uit de volgende verzendwijze:

Sieraden:

 • Enveloppakje Nederland € 2,95 (De brievenbusverzending heeft géén track&trace en géén verzekering. De verzending is daarom op eigen risico van de klant.)
  Dit zijn zendingen die via de brievenbus en met postzegels verstuurd worden.
 • Brievenbuspakje NL Track&Trace €4,60
  - verzendbewijs
  - statusinformatie over zending
 • Pakketpost NL Track&Trace € 6,95
  - verzendbewijs
  - statusinformatie over zending

Let op: kaarsen versturen wij altijd met Track&Trace.

 • Enveloppakje België € 4,95 (De brievenbusverzending heeft géén track&trace en géén verzekering. De verzending is daarom op eigen risico van de klant.)
  Dit zijn zendingen die via de brievenbus en met een zegels verstuurd worden.
  (levertijden PostNL naar België ongeveer 2-3 werkdagen)
 • Pakketpost België Track&Trace €11,95
  - verzendbewijs
  - statusinformatie over zending

Wanneer wij een korting geven op de verzending is deze korting alleen geldig op onze standaardverzending t.w.v. € 2,95 (NL) of € 4,95 (BE) via het Enveloppakje. Niet op het Brievenbuspakje of Pakketpost met Track&Trace.

LEVERTIJD
Heel veel sieraden uit onze collectie maken we met de hand. Hierdoor hebben we unieke sieraden en een wisselende collectie. Super leuk maar dit kost natuurlijk tijd :)
Na ontvangst van betaling zullen we z.s.m. overgaan tot levering. Wij bieden de pakketjes binnen 1-3 werkdagen aan bij PostNL.
Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Lux niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden door de post. Lux behoudt het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten.

Na dat je een bevestiging per e-mail van ons hebt ontvangen dat je pakje verzonden is:
Levertijden PostNL (m.u.v. feestdagen):
- Nederland: binnen 1-2 werkdagen
- België: binnen 2-3 werkdagen

BETALING
Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag.
Betaling is mogelijk via: iDeal, Bancontant, CreditCard, Apple Pay, Pay-Pal, Klarna of vooraf overmaken.
 

Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd. Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen.

BETALINGSGEGEVENS & REGISTRATIE
KvK 643.71557
BTW NL001280766B77
Bankrekening: NL65 ABNA 0575 1151 06, tnv Lux, Mijnsheerenland

RETOUR
Procedure:

 • Is het sierraad niet naar wens meld dit dan binnen 14 dagen via info@luxmusthaves.nl
  en vermeld hierin duidelijk je ordernummer.
  Hierna ontvang je van ons een retour formulier, print deze uit en vul hem in. Stuur deze samen met het sieraad binnen 14 dagen, Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. (je kunt hiervoor de envelop gebruiken die je van ons hebt ontvangen).
 • De retour zending is op eigen risico. Alleen bij ‘aangetekend verzenden’ (€8,95) moet er worden getekend voor ontvangst. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt.
 • Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen zal het aankoopbedrag worden vergoed. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekeken. Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour god verpakt is. Verzendkosten, zowel heen als terug, zijn voor rekening van de koper en worden niet vergoed.
 • De terugbetaling zal voldaan worden binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product op het bij ons bekende rekeningnummer.

Let op:

* Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

* I.v.m. hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren indien de verpakking geopend is.

* Op maat gemaakte en customized sieraden kunnen niet retour gestuurd worden.

Mocht er bij ontvangst van uw bestelling een steentje ontbreken of mocht het product kapot zijn dan dien je dit binnen 2 dagen na ontvangst te melden per e-mail.

© 2015 - 2024 Lux Musthaves | Handmade jewelry and perfect gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel