Navigatie
Algemene voorwaarden

Lux is gevestigd in Mijnsheerenland.
E-mail: info@luxmusthaves.nl
KvK 643.71557
BTW NL079192658B01
Bankrekening: NL65 ABNA 0575 1151 06, tnv Lux, Mijnsheerenland

artikel 1. Algemeen

1.1 Door een bestelling te plaatsen ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lux.

1.2 Lux heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

artikel 2. Bestellen

2.1 De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand door een bestelling te plaatsen op onze webshop.

2.2 Voor alle artikelen geldt zolang de voorraad strekt, wanneer een artikel tijdelijk, of helemaal niet meer leverbaar is, brengen wij u daarvan op de hoogte. In dit geval kunt u de bestelling kosteloos annuleren. Lux zal uw betaling retourneren binnen 30 dagen.

2.3 Indien u een artikel bestelt dat niet direct op voorraad is dient u rekening te houden met een langere levertijd, u wordt hiervan op de hoogte gehouden.

2.4 Het is mogelijk een bestelling te annuleren door een e-mail te versturen Lux. Indien de bestelling al verstuurd is dan worden de volledige verzendkosten bij u in rekening gebracht.

2.5 In geval van overmacht heeft Lux het recht om de bestelde artikelen van de klant op te schorten dan wel de overeenkomst te ontbinden. Wij stellen de klant hiervan per e-mail op de hoogte.

artikel 3. Prijzen

3.1 Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. en exclusief eventuele verzendkosten

3.2 Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

3.3 Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op reeds geplaatste bestellingen.

artikel 4. Betalingen

4.1 Betalingen dienen te geschieden via iDeal, Afterpay (minimale orderwaarde € 5,-), CreditCard of PayPal.

4.2 In geval van typefouten in de prijs, en de prijs staat daardoor niet meer in verhouding tot het product heeft Lux het recht deze producten niet te verzenden. U wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht.

artikel 5. Verzenden

5.1 Na ontvangst van betaling aan Lux zal uw bestelling, wanneer voor 15.00uur besteld dezelfde dag nog mits voorradig aan Post NL worden aangeleverd en zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd worden.

5.2 U kunt kiezen uit de volgende verzendmogelijkheden:
• Enveloppakje NL € 2,50
• Enveloppakje BE € 3,50
Dit zijn zendingen die via de brievenbus binnen komen en met zegels verstuurd worden.

• Brievenbuspakje NL €4,25
- verzendbewijs
- statusinformatie over zending
Voor brievenbuspakje in Europa en daarbuiten gelden andere tarieven.

• Aangetekend + verzekerd verzenden NL: €8,40
Bij ‘aangetekend verzenden’ (€8,40) moet er worden getekend voor ontvangst. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling aankomt.
Voor aangetekende verzending in Europa en daarbuiten gelden andere tarieven.

5.3 Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling via brievenbuspost te laten verzenden dan is Lux niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Post NL. Bij een aangetekend pakket zijn de kosten voor verlies of beschadiging te verhalen bij Post NL.

artikel 6. Leveringstermijn

6.1 Wij streven ernaar om het product na ontvangst van de betaling en voor 15.00uur besteld, dezelfde dag te verzenden. Alle bestellingen na 15.00uur worden de volgende dag verstuurd. Is dit niet mogelijk (bijv. doordat het product niet voorradig is), is er om een andere reden vertraging, of kan een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 14 dagen na het plaatsing van uw bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder bijkomende kosten te annuleren.

6.2 Overschrijding van enige leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding.

artikel 7. Ruilen en retourneren

7.1 Vanaf het moment dat de klant de bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft deze een zichttermijn van 7 dagen. Binnen deze termijn kan het artikel bekeken worden. Na het verstrijken van de 7 dagen is de koopovereenkomst bindend.

7.2 Tijdens de zichttermijn heeft de klant herroepingrecht, waarbij hij/zij de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting zijnerzijds, anders dan tegen vergoeding van de rechtstreekse kosten van terugzending, de ontvangen goederen te retourneren.

7.3 Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden, aangezien het sieraad geleverd wordt in een transparante verpakking is het mogelijk de beoordeling te doen zonder deze uit de verpakking te halen. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren, inclusief gratis actieartikelen - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele verpakking aan Lux te retourneren, conform de door Lux verstrekte instructies.

7.4 Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde, ongebruikte/ongedragen en onbeschadigde staat en in originele verpakking en folie. Eventuele schade wordt bij de klant in rekening gebracht.

7.5 Wanneer u een product wilt ruilen of retourneren dient u dit binnen 5 dagen te melden via info@luxmusthaves.nl

7.6 Wanneer u een product wilt ruilen of retourneren zijn de verzendkosten en het verzendrisico van voor rekening van de klant.

7.7 Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

7.8 Na retournering volgens de algemene voorwaarden zal Lux het aankoopbedrag binnen 30 dagen aan de klant terugbetalen.

7.9 Op maat gemaakte , customized sieraden en producten in de SALE nemen wij niet retour.

artikel 8. Gebrekkig product

8.1 Lux verplicht de klant om de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken binnen 2 dagen per e-mail te melden.

artikel 9. Garantie

9.1 Lux staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

9.2 Indien u wilt retourneren vanwege gebreken aan het product, dient u contact op te nemen met Lux. Vermeldt duidelijk wat de gebreken zijn en geef aan op welke datum u het product gekocht heeft. Lux zal zorg dragen voor een passende oplossing indien het gebrek valt binnen de garantie.

9.3 Na beoordeling van uw retour/klacht door Lux, heeft Lux ten allen tijde het recht te beslissen welke oplossing het meest passend is binnen de door ons gestelde garantietermijn. Dit kan bijv. een reparatie, een vervangend product of retournering van het aankoopbedrag zijn. Indien er, na plaatsvinden van bovengenoemde, sprake is van terugstorten van het aankoopbedrag zal dit binnen 30 dagen plaatsvinden. Dit alleen nadat Lux het betreffende artikel retour heeft ontvangen.

9.4 De koper kan echter geen beroep doen op voormelde garanties in geval van:
a. normale slijtage;
b. krassen, breuk en andere beschadigingen;
c. aan het artikel door of namens de koper aangebrachte wijzigingen;
d. beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid;
e. door de koper of door de koper ingeschakelde derden verrichte reparaties aan de geleverde artikelen gedurende de garantietermijn;
f. metaal dat door de PH waarde van de huid verkleurd
g. metaal dat verkleurd is door contact met water, parfum, bodylotion;
h. vlekken ontstaan door parfum
i. Op het verliezen van strass-steentjes/parels/bedels wordt geen garantie gegeven.

artikel 10. Aansprakelijkheid

10.1 Lux is niet aansprakelijk voor kleur en/of afwijkingen. De kleur van het product op beeldscherm zal in vele gevallen niet 100% hetzelfde zijn. Te alle tijden wordt getracht de werkelijke kleur zo nauwkeurig mogelijk te benaderen.

10.2 De inhoud van de webshop en overige uitingen van Lux zijn zeer zorgvuldigheid samengesteld. Lux kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Lux is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie, door haar onbedoeld verstrekt.

artikel 11. Eigendomsvoorbehoud

11.1 De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien de klant al hetgeen de klant op grond van de ter zake van de geleverde producten gesloten overeenkomst(en) aan Lux verschuldigd is, heeft voldaan.

artikel 12. Overmacht

12.1 In geval van overmacht is Lux niet gehouden tot vergoeding van de daardoor bij de klant ontstane schade, behoudens en voor zover klant als gevolg van de overmacht situatie een voordeel heeft gehad dat hij bij correcte nakoming niet zou hebben gehad.

artikel 13. Toepasselijk recht en geschillen

13.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

13.2 Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een product en/of dienst. Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op per e-mail via: info@luxmusthaves.nl . Uiterlijk binnen 3 werkdagen zullen wij op uw klacht reageren.

13.2 Indien het geschil niet tot een oplossing komt, is een ieder der partijen bevoegd het geschil voor te leggen aan de daartoe bevoegde rechter.

artikel 14. Privacy

14.1 Indien je een bestelling plaatst bij Lux hebben wij je naam, factuur- en leveradres, telefoonnummer en je e-mailadres nodig. Jouw gegevens die je ons online verstrekt, worden niet aan derden verstrekt. Andere informatie, o.a. verkregen via het contactformulier, gebruiken wij uitsluitend om de inhoud van onze site te verbeteren.

artikel 15. Copyright

15.1 Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren van de website en webshop Lux, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden met zware boetes per overtreding per dag.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2018 Lux Musthaves | Handmade jewelry and perfect gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel