Over Lux Musthaves

​​Hi, mijn naam is Jaleesa.
Ik woon samen met mijn lieve vriend en ik ben moeder van 2 geweldige kinderen.

Lux Musthaves is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar armbandjes die perfect passen om mijn smalle polsen. Het begon met het ontwerpen van sieraden voor mezelf met een setje kralen, maar al snel kreeg ik aanvragen van vriendinnen/ familie en groeide het uit tot mijn eigen webshop. Hierdoor ging ik op zoek naar lokale groothandels in Nederland om de materialen groter in te kopen omdat ik meer en meer bestellingen kreeg. Zeker tijdens de zomermaanden is het top drukte op de website!

Het ontwerpen en maken van sieraden kost veel tijd. Daarom hebben we naast onze eigen creaties ook een collectie samengesteld met onze favoriete sieraden, kaarsen en woonaccessoires van diverse andere merken. Alles wat wij inkopen doen we lokaal in Nederland om hiermee ook andere ondernemers te supporten!

Naast het runnen van mijn webshop werk ik nog drie dagen per week op kantoor. Dat betekent dat ik alles voor Lux in de avonduren en weekenden doe. Als je bedenkt dat planning niet echt mijn sterkste punt is, kun je, je misschien wel voorstellen dat het hier in huis af en toe een gezellige chaos is ;).

​Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe collectie? Volg ons dan via instagram!

Veel shopplezier! 


Jaleesa
Lux Musthaves

P.s. het heeft even geduurd, want het runnen van een website achter de computer zonder mijn gezicht te laten zien is weliswaar veilig, maar ik wil Lux een persoonlijkere touch geven en jullie meer mee nemen achter de schermen.

TADAAAAAAA dit is het gezicht achter Lux :D

 

© 2015 - 2024 Lux Musthaves | Handmade jewelry and perfect gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel